“Bij Kim volgde ik de training adviseren met impact. Je leert er vaardigheden én Kim houdt je op een prettige en doortastende manier een spiegel voor waar je veel van leert. Een training met impact!”

Judith de Putter

Communicatieadviseur bij Vestia

 

Hoe vergroot ik mijn invloed en impact als adviseur? Ik help je inzicht te krijgen in de aspecten van het adviesproces en geef je tools mee zodat jij jouw doelen makkelijker bereikt. Goede adviseurs sluiten aan bij hun (interne) klanten en brengen het ‘krachtenveld’ waarin zij verkeren in kaart, waardoor zij kunnen bepalen hoe zij hun klanten met zich mee krijgen. Zonder te dwingen maar met voldoende stevigheid zorgen zij ervoor dat hun advies niet in de kast verdwijnt.

 

Voor wie?

Iedereen die in zijn werk adviestaken heeft. Het is wenselijk dat je gedurende de trainingsperiode ook enkele adviserende taken hebt, zodat je de vaardigheden die je in de training leert, meteen in de praktijk kunt oefenen.

 

Werkwijze

In deze training wisselen we theorie af met praktische opdrachten en simulaties. Op interactieve wijze maken we gebruik van de inbreng en vragen vanuit de groep. Op die manier leer je nieuwe vaardigheden, verkrijg je nieuwe inzichten in zowel het adviesproces als in jezelf. Eigen praktijksituaties oefen je met een trainingsacteur. In de tussenliggende periodes maak je opdrachten, zodat je de leerstof en ervaringen integreert in jouw eigen dagelijkse adviespraktijk.

 

Praktisch

Het aantal trainingsdagen kan variëren van 2 – 4 dagen en wordt in overleg met de opdrachtgever bepaald. Dit is afhankelijk van de vragen binnen een organisatie en de gewenste intensiteit waarmee nieuwe vaardigheden dienen te worden aangeleerd.