Wil jij gericht aan jouw persoonlijke groei werken? Wil je bijvoorbeeld beter leren leidinggeven of je balans tussen privé en werk hervinden? Of sterker leren communiceren én meer in je kracht staan? In coaching werken we 1-op-1. We kunnen dieper ingaan op jouw persoonlijke ambities of barrières dan bij een training. Je krijgt inzichten die je verder helpen en gaat de stappen zetten die je nodig hebt om te groeien in je werk en leven.

 

Voor wie?

Mensen die willen groeien in hun werk en leven, en hiervoor een persoonlijk traject willen doorlopen.

 

Jaartraject

Een jaartraject biedt je de mogelijkheid om op meerdere vlakken aan je persoonlijke leerdoelen te werken. Dit kan gaan om praktische vaardigheden voor je werk, of oriëntatie op je loopbaan. Vooraf bepaal je waaraan je wilt werken. Je krijgt gedurende het jaar verschillende tools aangereikt die helemaal op jouw situatie zijn afgestemd. In tussentijdse evaluaties stellen we je doelen bij. Zit je nog op de goede weg? Zijn je coachingsvragen veranderd door de nieuwe inzichten die je hebt gekregen? Het leven is immers veranderlijk. In een jaartraject leer je regie te nemen en te vertrouwen op jouw persoonlijke kracht.

 

Kort traject

In een kortdurend traject werk je in bijvoorbeeld 5 coachingsessies gericht aan je persoonlijke doelen. Misschien wil je werken aan bijvoorbeeld persoonlijk leiderschap, assertiviteit of profilering. Het kan ook zijn dat je je wilt oriënteren op een andere baan.

 

Praktisch

Wil je weten wat ik met coaching voor jou kan betekenen? Bel of mail je vraag.