“Ik heb een training Presenteren gevolgd bij Kim. Ik wilde vooral graag feedback op mijn presentaties. Wat gaat goed? Wat kan beter? Komt mijn boodschap goed over? Mijn leerdoelen zijn ruimschoots aan bod gekomen. Kim weet in zeer korte tijd een veilige sfeer te creëren, waarin alle deelnemers zich vrij voelen om te oefenen, feedback te geven en te ontvangen. Presenteren, theorie, oefeningen en energizers wisselen elkaar op een heel prettige manier af.”

Nicolette Koedam

Project manager / Lean Six Sigma Green Belt bij Gemeente Bussum

 

Zie je vaak op tegen het houden van een presentatie en heb je de neiging dergelijke situaties te vermijden? Of gaat presenteren je makkelijk af, en wil je je graag verder verbeteren? Veel mensen vinden het moeilijk om effectief en op natuurlijke wijze te presenteren. Toch is dit geen geheimzinnige gave die voorbehouden is aan een kleine groep mensen. Het geven van een goede presentatie is gelukkig te leren. Met de juiste aanpak en goede voorbereiding kan iedereen een boeiende presentatie geven.

 

Voor wie

Voor iedereen die zijn of haar presentatievaardigheden wil versterken, of je nu beginner bent of al veel ervaring hebt.
 

Werkwijze

Tijdens deze training draait het vooral om doen. Op speelse wijze oefenen we met elkaar hoe we overtuigend een verhaal kunnen brengen, terwijl we in contact blijven met ons publiek. In een veilige setting overwin je je eventuele verlegenheid, weerstand of angsten. Je krijgt inzicht in je valkuilen. Natuurlijk krijg je volop tips waarmee je je presentatie aantrekkelijk kunt maken.

 

Praktisch

De duur van de training is afhankelijk van gewenste resultaat 1 tot 3 dagen, in overleg met de opdrachtgever. Voor dit thema is het noodzakelijk om de groep klein te houden, 5-8 deelnemers, zodat er veel persoonlijk geoefend en herhaald kan worden. Locatie is overleg met opdrachtgever.