“Humor, out-of-the-box, gevoelsmens, in- en meelevend, speels”

“Inspirator met veel creativiteit en zeer positieve vibe”

“Hoe jij als trainer verder kijkt dan alleen de verpakking is echt super. Je inlevingsvermogen, de manier waarop je ons als persoon hebt weten te inspireren met al die leuke leerzame oefeningen waar je wel verder over na moet denken. Hoe jij iemands ware ik boven wilt halen. Ik ben heel blij dat ik van jou training heb mogen krijgen.”

“Ik heb super veel aan jou gehad Kim. Zo betrokken en goed luisterend heb ik weinig mensen meegemaakt.”

Deelnemers traject naar werk

WSD Werkacademie

 

Is het tijd om je loopbaan een impuls te geven? Misschien dat je baan wijzigt of komt te vervallen, of je wilt meer uitdaging. Wat de aanleiding en reden ook is, kiezen voor deze loopbaantraining is investeren in jouw toekomst. Een voordeel van de steeds flexibeler wordende arbeidsmarkt is dat de mogelijkheden om richting te geven aan je loopbaan (over het algemeen) groter zijn dan vroeger. Een nadeel is dat je keuzestress kunt ervaren en door de bomen het bos niet meer ziet. In deze training wek je energie en motivatie op om richting te bepalen en stappen te zetten. Vanuit jouw unieke combinatie van waarden, kwaliteiten en vaardigheden.

 

Voor wie

Voor werk(zoek)enden die hun loopbaan een impuls willen geven. Deze impuls kan betekenen dat je een verbreding of verandering in je huidige baan wilt creëren. Ook kan het zijn dat je wilt ontdekken in welke andere functie(s) jij met jouw talenten nog meer op je plek bent.

 

Werkwijze

In deze persoonlijk verdiepende training wisselen we diverse werkvormen af met theorie en energisers. Op interactieve wijze maken we gebruik van de inbreng en vragen vanuit de groep. Op die manier verkrijg je nieuwe inzichten in jezelf en in jouw ‘toegevoegde waarde’ voor organisaties. In de periodes tussen de trainingsdag(del)en maak je opdrachten, zodat je gestaag stappen zet op weg naar een nieuwe, inspirerende invulling van je huidige of nieuwe baan.

 

Programma

Het programma wordt op maat samengesteld in overleg met de opdrachtgever. De belangrijkste onderdelen van deze training zijn:

– Waarderende terugblik op je loopbaan tot nu toe; de krenten uit de pap halen

– Jouw unieke kracht

– Jouw valkuilen en hoe je ze omzeilt

– Jij als merk – vermarkt jezelf

– Jezelf presenteren en verkopen

 

Praktisch

Deze training wordt qua vorm en omvang op maat samengesteld in overleg met de opdrachtgever. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor 2-4 hele trainingsdagen met steeds een tussenliggende periode van 2-3 weken, of er kan gekozen worden voor 5-8 halve trainingsdagen met 1-2 weken er tussen.