Over Kim Reek

foto-kim-reekMissie

Méér Passie, Hart en Zelfreflectie in werkend Nederland!

 

Echte verandering komt van binnenuit. Immers, gedrag dat niet bij je past, houd je niet lang vol. Je ‘verandering’ is dan niet meer dan een tijdelijk trucje.

Hoe bereik je nu dat er werkelijk iets verandert in jezelf? Dat je bijvoorbeeld meer regie neemt? Mensen makkelijker meekrijgt of beter feedback kunt geven?

 

In mijn ervaring kunnen we pas van binnenuit veranderen wanneer we gelijkwaardig durven te zijn aan elkaar. Jij bent een mens, ik ben een mens. Klanten, medewerkers, leidinggevenden, allemaal zijn we mensen met onze eigen ambities en ontwikkeling. Het enige verschil is dat we allemaal een andere rol, andere verantwoordelijkheden, en soms andere belangen hebben.  In mijn trainingen vormen gelijkwaardigheid en jezelf zijn de basis. Dat creëert een sfeer van vertrouwen die enorm helpt om persoonlijk te groeien, en om nieuwe vaardigheden te leren.

 

Mooie leermomenten ontstaan wanneer we praktijkvragen omwerken tot motiverende oefeningen. Voor het aanleren van vaardigheden werk ik vaak samen met een door de wol geverfde trainingsacteur. Dat helpt om echt stappen te zetten in de praktijk. Voor zover je theorie krijgt is deze altijd gekoppeld aan praktijkoefeningen. Door te doen, groeit je zelfvertrouwen en daarmee groei je als mens. Dat is fijn voor jezelf, en zeker ook voor de organisatie waarvoor je werkt.

 

Zakelijke loopbaan

Ik ben een bevlogen trainer en coach met meer dan 10 jaar ervaring in uiteenlopende branches. Van accountancy, corporatiebranche, re-integratie tot sociale werkvoorziening. Ik geef trainingen aan management, staf, werkvloer en werkzoekenden. Door deze brede ervaring haal ik snel de kern van een probleem of uitdaging boven tafel. In september 2014 heb ik Boven Tafel opgericht, zodat ik nog meer vanuit eigen missie en visie kan werken.

Mijn loopbaan is gestart in de wetenschap en zette zich al snel voort in het bedrijfsleven bij uitzendorganisaties en training/adviesbureaus. Sinds het afronden van mijn universitaire studie Communicatiewetenschap heb ik mijzelf continue bijgespijkerd, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Ik ben opgeleid in diverse methodieken die ik gebruik in mijn trainingen en coaching, zoals NLP, Systemisch werk en Spiral Dynamics. Kortom, ik ben van veel markten thuis en zet mijn gedegen expertise in om klanten te laten groeien. Zie ook mijn LinkedIn-profiel voor meer informatie.

 

Linkedin profiel Kim