Ik heb Kim gevraagd om teamcoaching voor Wonen Limburg te verzorgen. Hij heeft een perfect programma gemaakt waarin zowel serieuze als luchtige onderwerpen de revue passeerden. Met een flinke dosis humor en in een lekker tempo hebben we elkaar en onszelf d.m.v. verschillende opdrachten beter leren kennen. Daarnaast ken ik Kim als iemand die oprecht geïnteresseerd is in de ander en met zijn vragen de kern weet te raken.

Christel Kerstjens

Teamleider Wonen Limburg

“Kim zorgt voor een veilige omgeving waarin collega’s elkaar positief verrijken met uiterst persoonlijke inzichten. Een absolute topper.”

Harry van Breen

General Manager, Energy Exchange Enablers B.V.

Bij Kim volgde ik een training adviesvaardigheden. Je leert er vaardigheden – bijvoorbeeld hoe je een advies kunt voorbereiden door een krachtenveldanalyse te maken. Centraal staat ook hoe jouw persoonlijkheid als voeler/denken/doener invloed heeft op de rol die je pakt en de dingen die je zegt in een advies. De training is een kans om iets over jezelf te leren. Kim houdt je op een prettige en doortastende manier een spiegel voor waar je veel van leert. Een training met impact!

Judith de Putter

Communicatieadviseur Vestia

“Sinds 2012 is Kim actief binnen de accountancy branche. Voor Extendum verzorgde hij, in samenwerking met een pool van vak- en gedragstrainers, met succes ondermeer de verplichte trainingen PKI (2012-2013) en Zeg wat je ziet (2014-2015). Kim heb ik leren kennen als: vriendelijk, aardig en tegelijk scherp en kritisch. Kim voelt en checkt wat de groep of jij als individu wilt zonder dat hij het doel uit het oog te verliest. Kim laat je daarbij in je waarde maar geeft je wel stof tot nadenken. Dit maakt Kim een prettige trainer en coach voor uiteenlopende karakters, persoonlijkheden.”

Jaap Wassink

Teamleider opleidingen en ontwikkeling, Extendum - brancheorganisatie voor Accountants

“Humor, out-of-the-box, gevoelsmens, in- en meelevend, speels”

“Inspirator met veel creativiteit en zeer positieve vibe”

“Hoe jij als trainer verder kijkt dan alleen de verpakking is echt super. Je inlevingsvermogen, de manier waarop je ons als persoon hebt weten te inspireren met al die leuke leerzame oefeningen waar je wel verder over na moet denken. Hoe jij iemands ware ik boven wilt halen. Ik ben heel blij dat ik van jou training heb mogen krijgen.”

“Ik heb super veel aan jou gehad Kim. Zo betrokken en goed luisterend heb ik weinig mensen meegemaakt.”

Deelnemers traject naar werk

WSD Werkacademie

Ik heb bij Kim een training peoplemanagement gevolgd. Een zeer aansprekende en leerzame training, mede door de vele praktijkgerichte cases. Kim is een enthousiaste en energieke trainer met verstand van zaken.

Carlo Kanter Visscher

Client Manager, Actemium

“Ik ken Kim van zijn activiteiten als trainer en begeleider van een aantal grote trainingsprogramma’s binnen Pon. Kim heeft als trainer een bijzondere combinatie van een scherpe analytische blik gecombineerd met het vermogen vertrouwen te creeren binnen de groep. Kim weet de groep te raken en te beinvloeden. Niet door zelf op het podium te klimmen en het spotlicht te claimen, maar door hen bijna onzichtbaar te sturen…een mooi en krachtig talent als trainer.”

Linda Pieters

2013: L&D Manager, Pon

“Ik heb onlangs een cursus Netwerken gevolgd bij Kim Reek. Ik heb zelden zo’n goede trainer meegemaakt als Kim. Hij weet de juiste balans te vinden tussen praktijk en theorie en zorgt voor een veilige sfeer in de groep. Ik ging enthousiast naar huis met een flinke dosis bruikbare informatie op zak!”

Jantsje van Dijk

Communicatieadviseur, Gemeente Leeuwarden

“Kim heeft onlangs bij ons kantoor meegewerkt aan het geven van de cursus met betrekking tot professioneel kritische instelling. Zijn bijdrage was gericht op zogenaamde gedragsverandering met betrekking tot dit onderwerp. Heel interessant en verbaasd hoe Kim in staat is om bepaalde zaken bespreekbaar te maken en je zaken te leren en te vertellen over gedrag en communicatie. Hij straalt niet alleen rust uit maar geeft dit aan je door. Hij legt prima de link tussen het vakgebied accountancy en communicatie en geeft je handreikingen om jezelf te ontwikkelen. Eigenlijk compleet enthousiast over de manier waarop Kim een cursus die erg lang duurt qua tijd toch steeds een niveau op te tillen en aantrekkelijk te houden.”

Daan van Hemert

Firmant Accountantskantoor Brittenburg

“Ik heb onlangs een driedaagse training Presenteren gevolgd bij Kim. Ik wilde vooral graag feedback op mijn presentaties. Wat gaat goed? Wat kan beter? Komt mijn boodschap goed over? Mijn leerdoelen zijn ruimschoots aan bod gekomen. Kim weet in zeer korte tijd een veilige sfeer te creëren, waarin alle deelnemers zich vrij voelen om te oefenen, feedback te geven en te ontvangen. Presenteren, theorie, oefeningen en energizers wisselen elkaar op een hele prettige manier af. In drie dagen hebben de acht deelnemers aan de training uitvoerig de tijd gekregen om te oefenen met presenteren. Niet alleen door het houden van presentaties, maar ook door diverse andere oefeningen. We hebben veel van en met elkaar geleerd. Ik zie uit naar de training ‘Presenteren voor gevorderden’!”

Nicolette Koedam

Projectleider / procesadviseur, Gemeente Bussum

“Ik heb Kim leren kennen als een leergierige en betrokken trainer met passie voor zijn vak. Met zijn energie en humor krijgt hij mensen in beweging. En daar draait trainen en coachen uiteindelijk om. Bij nieuwe mogelijkheden zal Kim op mijn short list staan om te benaderen.”

Christel Kerstjens

Teamleider Woonservice, Wonen Limburg

“Kim is een bevlogen en gepassioneerde trainer/coach. Bij Trabajo was hij in staat om werkzoekenden in beweging te krijgen in het vinden van een passende baan. Hij is creatief in het vinden van oplossingen en denkt out of the box. Hij heeft me geholpen bij de opzet van social media voor Trabajo en heeft anderen ertoe aangezet. Hij was een inspiratiebron voor mij.”

Wouter Fickinger

2011 Business Unit Manager, Trabajo